En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o bugün lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

 Fonksiyonel evetğu kadar göstermelik düşüncemlara da sahip olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine orantılı olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde değirmek evetğu bâtınin, kabil olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları manzum olarak mimarilmalıdır. Kapının far çkırmızıışmasını sağlamak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Panik pas sebebiyle ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken Yangın Çıkış Kapısı kaideleri dâhilermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve dışarıya essah açılmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinkes kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page